Mallorca – perfekt til din charterferie

Hvis du er klar til at nyde den perfekte charterferie, så venter den spanske ø Mallorca på dig i Middelhavet, bare nogle få timers flyvning fra Danmark. Mallorca er ganske enkelt øen som kan tilbyde det hele, så gå bare all in, og lad jeres næste charterferie gå til denne skønne ø.

Mallorca hører til de mest populære charterdestinationer

Du vidste måske allerede at Mallorca er blandt danskernes absolutte favoritter, når der skal vælges charterferie. Måske har du endda allerede selv været så heldig at holde ferie på øen. I så fald ved du også, hvad det er der trækker, og gør denne destination så attraktiv.

Ellers så lad os lige give dig nogle input til, hvad du kan glæde dig til på din ferie. Du kan blandt andet se frem til:

  • God mad.
  • Smukke sandstrande.
  • Skønt vejr.
  • Dejlige byer.
  • Natteliv
  • Shoppingmuligheder

Som du kan se, så er det jo nærmest hele pakken I får med, hvis jeres næste charterrejse går til Mallorca.

Er det nemt at komme til Mallorca?

Ja du kan nemt komme til Mallorca. Der findes mange danske charterselskaber som tilbyder skønne pakkerejser, hvor du får det hele med – altså både fly og hotel.

Fordelen ved pakkerejsen er selvfølgelig at alt er arrangeret, og at I blot kan læne jer tilbage og nyde turen. Fra det øjeblik I sidder i flyet bliver der sørget for jer, og I skal bare koncentrere jer om at holde ferie. Jeres guide henter jer i lufthavnen, og sørger for at I kommer godt frem til jeres hotel.

Og så er der naturligvis mulighed for at bestille ture rundt på øen, hvor jeres guide vil fortælle undervejs, så I får er masse information om de ting I kommer forbi.

Hvis I gerne vil se lidt ekstra på prisen, så kan I jo vælge at købe charterferien som en afbudsrejse. Det giver som regel nogle store besparelser, og med lidt held får I mere for pengene end I havde forventet – måske et bedre hotel, eller en bedre beliggenhed end I normalt ville få til samme pris.

Charterferie og Mallorca – perfekt kombination for børnefamilier

Mallorca er ganske enkelt det perfekte sted for dig og din familie, når I skal holde en skøn charterferie. Mange af øens hoteller er meget børnevenlige, og flere steder har rejsebureauet ansat personale, som sørger at der er sjove aktiviteter for børnene.

Og hvis I har bestilt turen som all inclusive, så behøver I ikke at tænke på madlavningen. I skal bare nyde ferien med jeres børn, og tage for jer af retterne, til alle måltider.

Er der seværdigheder på Mallorca?

Nu har vi jo allerede nævnt nogle af de dejlige ting, som I kan se frem til på Mallorca. Men en charterrejse til Mallorca kan faktisk også kombineres med ture til nogle af øens mange seværdigheder.

Start eksempelvis med hovedbyen Palma, hvor I blandt andet kan opleve den smukke og berømte katedral Santa Maria. I kan også bruge en dag på at gå på opdagelse i de fantastiske grotter Cuevas del Drach (Dragehulerne), hvor I kan sejle på en af europas største underjordiske søer.

Eller hvad med en tur til den gamle bydel i Alcudia, hvor I kan gå rundt mellem de smukkeste bygninger fra middelalderen. Så er Mallorca øen hvor Chopin rejste til på sin ældre dage i håb om at klimaet ville hjælpe på hans sygdom. Ikke at blande sammen med den populære modetøjsbutik af samme navn der handler med modetøj til kvinder.

Er du og din familie blevet overbevist? Så kan I godt begynde at glæde jer, når årets charterferie går til Mallorca.