Kom helt tæt på det bedste af Afrika i Sydafrika

Mange drømmer om at komme til Afrika – og det er ikke uden grund. Det er nemlig et utroligt spændende og anderledes land, hvor der venter oplevelser ud over det sædvanlige. Den største og mest spektakulære er nok den klassiske safari, hvor man kan komme helt tæt på store, farlige og eksotiske dyr. I Sydafrika kan man opleve det og meget mere. Det er nemlig et utroligt alsidigt land, som er i en spændende udvikling lige nu. Hvis du vil komme tættere på meget af det, der gør Afrika til et unikt og spændende land, er Sydafrika et oplagt sted at besøge.

Store oplevelser venter på dig

Sydafrika er generelt et afrikansk land, der er meget langt fremme, sammenlignet med andre afrikanske lande. Det er dog stadig et sted, der er præget af sin både blodige og gruvækkende historie. I både byerne og på landet finder man nemlig stadig spor af den apartheid, der skilte landet i mange årtier. Hvis man er interesseret i en spændende blandet kultur og historie, er der rigeligt at komme efter i Sydafrika.

I de to største byer, Cape Town og Johannesburg, er der rigeligt at komme efter. Byerne har hver deres særtegn og unikke stemning, som er værd at opleve. Man skal dog være opmærksom på, at der er nogle kvarterer, der er bedre andre. Derfor kan det være en god idé at rådføre sig med andre, fx et rejsebureau eller tidligere rejsende, inden man bestiller sit hotel. I byerne vil man kunne opleve både natur og gastronomi, der er meget anderledes end det, man ellers har prøvet.

Kom tæt på de store dyr

Sydafrika og Afrika generelt er især kendt for savannen og de dyr, der lever der. Når man er i Sydafrika, er det oplagt at tage på en safari, hvor man kan komme helt tæt på den vilde natur. Især vil man gå efter at se de ”5 store”dyr: Elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen. I Sydafrika er der også store og vilde dyr under vandoverfladen, hvor man blandt andet kan se hvaler og hvidhajer. Hvis man har længere tid i Sydafrika, er der også muligt for at arbejde frivilligt på dyrefarme, så man kan komme til at passe nogle af de vilde dyr. Uanset hvad er man sikret en utrolig oplevelse, som formentlig sent vil blive glemt.