Kom helt tæt på den vilde natur på Hawaii

This image shows Waikiki beach and diamond head crater on Oahu, Hawaii

Hawaii er kendt for mange ting – blandt andet ananas, hula-skørter og palmetræer. Men det er især den vilde og rå natur, der virkelig gør øgruppen til noget helt særligt.

Med sin unikke placering midt i Stillehavet er Hawaii hverken nem eller billig at komme til. Men det er ofte det hele værd. På Hawaii får man nemlig unikke oplevelser, der minder en om, hvor forunderlig og kraftfuld moder natur egentlig er.

Ud over smukke strande finder man på Hawaii en masse store og aktive vulkaner. Øgruppen ligger nemlig midt på et såkaldt hotspot, hvorfor øerne for længe siden er opstået på grund af vulkansk aktivitet.

Grundet placeringen midt i Stillehavet har øgruppen et unikt klima samt optimale betingelser for surfere. Hvis man er vild med at komme helt tæt på den mere barske side af naturen, er Hawaii bestemt et besøg værd.

Dermed ikke sagt, at Hawaii ikke er det tropiske paradis, alle drømmer om – for det er det også.

 

Hawaii – en øgruppe med stor forskellighed

Hawaii er en amerikansk øgruppe, der består af intet mindre end 19 større øer samt en række skær, småøer og undersøiske rev. Det er især de 8 største, som besøges af turister.

Men netop fordi hver ø er unik og har mange oplevelser at byde på, er det en god idé at begrænse sig. Især hvis man ikke har mange uger at gøre godt med.

Hvis man fx har 2 eller 3 uger på Hawaii, bør man begrænse sig til et enkelt par øer, så man har god tid til at udforske områderne.

Uanset om man er til ren afslapning eller vilde oplevelser, kan man finde den helt rigtige ø. Hawaii er kendt for sine smukke strande og utrolige snorkling.

Under vandet kan man være heldig at møde blandt andet hajer, skildpadder og rokker. Er man vild med havets liv, er der på visse tidspunkter af året også rig mulighed for at spotte store hvaler, enten fra kysten eller på en bådtur.

 

Kom tæt på naturen

Er man naturinteresseret, er Hawaii den perfekte feriedestination. Det kuperede terræn er oplagt til vandring, selvom det også er muligt at køre til de fleste steder.

På en af øerne kan man besøge en af de eneste sorte strande i verden. Hvis man finder vulkansk aktivitet spændende, kan man også besøge aktive kratere, hvor man stadig kan mærke varmen og se svovldampe.