Rejs på ferie i jeans

Jeans kan holde til rejsen

Det er altid en god ide at have noget slidstærkt på til ferierejsen. Man spilder på dem og man slider kraftigt på dem under turen.

Så er det man skal finde et par jeans der også kan holde til rengøringen bagefter og selve sliddet. Mos Mosh laver jeans med simple men de lækreste detaljer på uden det bliver for meget. Så er de slidstærke uden for meget bling bling.

De er meget smagfulde og stilen er bare i højsædet. Man oplever sjældent dette væld af farver, vaske og materialer ind i samme design.

Noget Mos Mosh er mest kendt for er deres lækre pasform der giver så velsiddende jeans næsten uanset om man er en størrelse 24 eller en størrelse 34. Mos Mosh jeans er både behagelige, de er praktiske, og meget flotte at kigge på.

Søger du en stor Mos Mosh forhandler i københavn så er det helt sikkert et kik værd at tage til Chopin i Charlottenlund. Her forhandles det absolut største udvalg af Mos Mosh kollektioner. Det gælder både jakkesæt, toppe og jeans.

Mos Mosh er nu også kommet med en beauty serie som lige har set dagens lys her i august 2019.

Mos Mosh laver jeans til kvinder og piger i mange farver, modeller og pasformer, men alle bukserne har én ting til fælles – kvaliteten er på sit absolut højeste. Mos Mosh er et anerkendt og populært modemærke med mange års erfaring, når det gælder produktion af kvalitetsjeans.

 

Jonny Q er kvalitet og mode samlet i ét par bukser

Mærket stammer fra London, men bukserne produceres i Italiens modedistrikter og fremstilles af nogen af de bedste materialer på markedet.

Jonny Q producerer moderigtige jeans i høj kvalitet til en fantastisk pris. Jonny Q gik ved sin dannelse forrest med innovative designs og var blandt andet det første mærke til at lancere jeans med stretch.

Det har altid været mærkets vision at skabe trendy og feminine jeans i høj kvalitet, som til hver en tid kan udgøre grundlaget for det perfekte, moderigtige og fashionable outfit. Jonny Q’s jeans er tidsløse i design og af en kvalitet, der sikrer mange års brug.

Jonny Q laver jeans, der både sidder godt på kroppen og som ser godt ud på samme tid.

Udover at fremstille moderigtige jeans, prioriteres det hos Jonny Q højt at skabe jeans i den perfekte, feminine pasform, som kan få alle kvinder og piger til at føle sig godt tilpas – uafhængigt af kropstype, højde og smag. Derfor fremstilles bukserne også i et bredt udvalg af forskellige pasformer, så alle kvinder kan finde et par bukser, der passer helt perfekt til dem.

Bukserne fås både i tight fit med stretch, i baggy fit, med print og i mange forskellige, flotte farver. Bukserne fås i øvrigt både i højtaljede modeller og med normal talje. Så er du en moderigtig kvinde, der også går op i kvalitet og komfort, er Jonny Q det helt rigtige mærke for dig.

 

Gør nemt noget ud af dig selv til hverdag med lækkert tøj

Mange af os har en tendens til at glemme os selv i hverdagen, når vi tager tøj på. Det er jo bare vores familier, venner og kolleger, som vi er sammen med i det daglige. Hvis der ikke er en dresscode på arbejdet, er det nemt at forfalde til bare at hoppe i et par jeans og en t-shirt og smutte ud af døren.

Det er der heller ikke noget galt med, men det er faktisk en rigtig god ide, at du husker dig selv også. Det er nemlig en forkælelse at gå med lækkert tøj, og hvorfor skulle du nøjes med kun at forkæle dig selv ved særlige lejligheder.

Det kan være, at du indvender, at du jo ikke kan tage festtøj på til hverdag, og det er helt rigtigt, men der findes masser af lækkert hverdagstøj.

Det er for eksempel tøj af mærket Prepair. Der er gjort meget ud af at lave tøj med et feminint snit, der sidder godt på kroppen, og hvor det har lækre detaljer, der gør, at du føler dig flot i det – også selvom det bare er tøj til hverdagsbrug.