Tasker fra theRubz hitter til ferien

theRubz laver tasker med sin helt egen personlighed – faktisk talt. I stedet for varenummer eller opkaldt efter ting, så har alle de forskellige taskemodeller fået sine egne navne.

Trods dette helt personlige præg, så er alle taskerne designede, og kan altså bruges af mode interesserede kvinder.

For theRubz, manden bag mærket, så er kvalitet en topprioritet. Alle taskerne produceres i ægte kvalitetslæder (bl.a. bøffelskind og kalveskind) og med stor opmærksomhed på alle detaljer. Før han gik selvstændig med sit eget taskemærke, arbejdede han i mange år for én af de største taskekæder. Denne erfaring skinner tydeligt igennem i hans eget brand, der netop emmer af kvalitet og holdbarhed.

At det er ægte leder gør nemlig, at taskerne næsten kun bliver federe med tiden – ridser og skrammer giver patina og sjæl. Såfremt man altså også husker at pleje læderet, så det ikke tørrer ud.

Selvom der ikke er et væld af modeller at vælge mellem (theRubz kører også efter ”småt men godt”-princippet), så er der flere forskellige typer tasker. Punge, toilettasker, crossbody tasker, clutchs, rejsetasker, arbejdstasker og ”shoppere”.

 

Fra pung til stor rejsetaske – theRubz tasker kan det hele

Fra fine, små punge til store, praktiske rejsetasker – theRubz klæder dig på med alle de tasker, du behøver. Fordi designet samtidigt er så enkelt og elegant, så kan alle – uanset stil – bære dem.

Det gør også theRubz til en eminent gaveidé. Rejsetasken til den unge, der skal ud og holde sabbatår, en crossover i værtindegave til veninden eller en arbejdstaske til ham, der lige har fået nyt job.

Kunne du tænke dig en Daniel Silfen taske med rabat så er det blot at klikke på linket.

 

Daniel Silfen tasker – synonym med kvalitet

Uanset hvornår en taske går i stykker, er det ubelejligt. En lynlås der går i stykker, eller en rem der knækker – og pludselig skal man rende rundt med alle éns sager i favnen resten af dagen.

Det er måske ikke så ofte, vi bliver mindet om, hvor vigtig taskens funktion er i vores hverdag. Men det er værd at tænke over, når man køber ny taske.

For er det en taske, der skal holde til mere end bare en enkelt bytur, så betyder kvaliteten alt – og det ved theRubz. Derfor er alle hans tasker af en kvalitet, som matcher taskens funktion.

Kilde: Chopin Charlottenlund