Undertøj i top kvalitet til din ferie

Det danske mærke LE underwear har hovedsæde i den jyske by Kolding og er skabt af 3 kreative  ildsjæle med mode i årene. Visionen har været at skabe luksus undertøj til betalelige og rimelige priser.

Kollektionen tæller trusser, bh’er, overdele, kimonoer, body’er og nattøj – alt sammen holdt i skønne og duchede farver som sort, rosa, nude, lyseblå og blomstret. LE underwear er en ny spiller på undertøjs og homewear markedet, men det er kommet for at blive.

Deres elegante og feminine designs er allerede en favorit blandt flere kvalitets bevidste kvinder og piger.

Fordelene ved lækkert dametøj

At føle sig lækker og godt tilpas handler om komfort fra yderst til inderst. Netop derfor er dametøj en væsentlig faktor for at skabe det fuldendte look.

LE underwear giver dig mulighed for at se godt ud uden at gå på kompromis med wellness følelsen. Trusser der strammer eller bh’er der sidder dårligt, er hverken behageligt eller klædeligt, desuden ses det under tøjet.

For små trusser giver nemlig uheldige mærker under kjolen og bh’er der ikke passer, kan give uønskede buler i blusen.

Vidste du for eksempel godt, at 70% af danske kvinder bruger den forkerte bh størrelse? Fejlagtigt tror mange, at kun praktisk og kedeligt undertøj sidder godt og behageligt. Netop det ønsker LE underwear at ændre på for bestandigt. Dametøj kan nemlig sagtens være sexet og velsiddende på én og samme tid.

Her kan du købe Liberte Essential underwear

At føle sig tilpas i dametøj fra LE samt resten af deres fine kollektion kan købes i både fysiske butikker samt på forskellige webshops.

Når det kommer til undertøj, så kan det selvfølgelig være rart at prøve det på for at finde den helt rigtige størrelse. Men når du først ved hvilke størrelser og modeller, der fungerer til  din krop og facon, så kan du sagtens shoppe undertøj online.

Fordelene ved nethandel er nemlig store. Først og fremmest sparer det dig for tid og besvær, du kan nemlig shoppe på alle tidspunkter og lige når det passer ind i dit program.

Derudover kan du tit være heldig at finde en bedre pris på nettet, da konkurrencen her er større og mere tydelig for forbrugerne. Hvor end du køber dit LE underwear, så bliver det med garanti din nye undertøjs favorit.