Jeans er Norditaliens store exportvare

Nord-Italen har specialiseret sig i jeans og de er rigtig gode til det. De er en del dyrere end jeans fra Kina, men til gengæld er de i ekstrem høj kvalitet. Et mærke der producerer i Italen er brand´et Jonny Q.

Markedet bugner af tøj til kvinder. Når man går en tur ned gennem strøget, er det ikke svært at se, at rigtig mange danske kvinder går rigtig pænt klædt. Tøj til kvinder fås i alle afskygninger, og udvalget spænder desuden meget bredt. Det er derfor den dag i dag ikke svært at finde sin helt egen stil som kvinde.

Det er dog meget individuelt, hvad kvinder godt kan lide at iklæde sig, og for de fleste kvinder er der igen også forskel på tøj til hverdag og fest. Når det kommer til tøj til kvinder, så er det, groft sagt, opdelt i overdele og underdele. Kvinder har altid været begejstrede for basistoppe til garderoben.

Forskellige former for strik er også noget, der præger modebilledet, og som har gjort det længe. Kvinder er også ofte meget glade for cardigans, mens langt de fleste kvinder også har helt almindelige t-shirts hjemme i skabet. Der er med andre ord masser af gode muligheder for at finde frem til en personlig stil for den enkelte kvinde.

For kvinder er det den dag i dag ikke nok, at tøjet er velsiddende. Det må også meget gerne være smart. Danske kvinder er desuden meget stilbevidste, og det er uanset, om det kommer til skjorter, trøjer, jeans eller bukser. Kjoler er også særdeles populære blandt kvinder, og der behøver ikke være en festlig anledning, for at det er ideelt at iklæde sig en kjole.

For mange kvinder er det altid meget vigtigt at være pæn i tøjet. Når man kigger sig omkring, vil man også se, at det ikke er det samme tøj, som kvinder går i året rundt. Langt de fleste kvinder har en stor og rummelig garderobe, der bærer præg af tøj til forskellige årstider – men også til forskellige anledninger.

Nogle kvinder kan godt lide at gå i shorts om sommeren, mens andre holder af at bevæge sig rundt i en nederdel. Jeans er oplagt på alle tider af året, og det er også et tøjstykke, der er yderst populært blandt danske kvinder.

 

Toppe specielt til jeans fra Italen

Fælles for langt de fleste danske kvinder er, at de gerne vil have smart tøj. Tøj til kvinder er ikke bare tøj – tøj skaber nemlig kvinder. Et mærke der har fundet ud af at der er succes i jeans toppe er mærket Costamani.

Der er mange gode muligheder for at finde egen personlig stil, og hvis man vil lade sig inspirere, er der lige så mange gode måder at gøre det på. Tøj kan sammensættes på forskellig vis, og nogle kvinder har kun én enkelt stil, mens andre kvinders garderobe er sammensat af flere forskellige stile.

Farver er også blevet mere og mere in blandt de danske kvinder, og tøj kan fås i både stærke og mere afdæmpede farver. Der er mange gode muligheder for, at kvinder kan iklæde sig det tøj, de føler sig bedst tilpas i.

Tøj til kvinder er super moderne, og mange kvinder lader deres egen personlig stil skinne igennem, når de iklæder sig tøj. Det er med til at understøtte de forskelligheder, der er blandt kvinder.