Filippinerne er det tropiske paradis, vi alle drømmer om

Hvis du drømmer om at besøge en paradisisk øgruppe, uden at det behøver tømme hele opsparingen, er Filippinerne den oplagte destination.

Øerne er nemlig kendt for at være utroligt eksotiske med masser af smuk natur og rigt dyreliv både over og under havoverfladen.

Samtidig er det en utrolig billig destination, når man først har købt flybilletten. Pengene rækker langt til både hoteller, mad og oplevelser.

Derfor er det heller ikke underligt, at Filippinerne især er en yndet destination blandt backpackere. Her får man nemlig utroligt mange eksotiske, spændende og anderledes oplevelser for sine penge.

Man behøver altså ikke lade sig skræmme af den dyre flybillet og den lange rejsetid – det vil i langt de fleste tilfælde vise sig at være det værd.

 

Hvor skal du hen – og hvad vil du opleve?

Filippierne består af mere end 7.000 øer, og det er derfor vigtigt, at man forstår at begrænse sig. Man kan kort sagt ikke nå at se det hele.

Hvor man skal prioritere at tage hen, er meget afhængigt af, hvad man ønsker at opleve. De større hovedøer vil byde på spændende asiatiske storbyer med masser af liv og glade dage.

Til gengæld vil de mindre øer være mere kaotiske og dermed det perfekte sted at slappe af og genoplade batterierne.

Langt de fleste laver en kombination, hvor de fx starter i Manila og derefter tager videre til nogle af de mindre populære øer.

Det er dog vigtigt, at man undersøger mulighederne og planlægger lidt hjemmefra, da man ellers hurtigt kan blive overvældet af udvalget.

 

Storslået natur på Filippinerne

På Filippinerne finder man noget af den smukkeste natur. Der er masser af frodig regnskov, hvor man kan være heldig at spotte aber og mange tropiske fugle.

Men det er især under vandet, at der virkelig er noget at komme efter. Hvis man holder af at dykke eller snorkle, vil man sætte stor pris på det varme og klare vand på Filippinerne.

Samtidig er der masser af liv under overfladen i form af levende koralrev, hajer, skildpadder, rokker og mange andre spændende organismer.

Har man ikke allerede et dykkercertifikat, er Filippinerne et oplagt sted at tage det, da man kan få det til en rimelig pris.

Derfor er Filippinerne virkelig det tropeparadis, som mange går og drømmer om – men til en pris, hvor alle kan være med.