Se på arkitektur og spis tapas i spanske Barcelona

Er du også vild med det spanske? Så er Barcelona en by, der absolut er et besøg værd. Her får man nemlig den bedste historie, arkitektur og ikke mindst gastronomi, som Spanien har at byde på.

Samtidig er Barcelona ikke mere end et par timer væk med fly, så det er også en oplagt mulighed, hvis man ikke har mere end en forlænget weekend at gøre godt med.

Uanset hvor længe man opholder sig i byen, og hvem man tager med, er man sikker på at komme hjem et par oplevelser rigere.

Barcelona er nemlig en utroligt ikonisk og smuk by, som har lidt at byde på for alle. Hvis du ikke har oplevet Barcelona endnu, kan du roligt læse videre og blive klogere på, hvad byen egentlig har at byde på.

 

Rig på arkitektur og historie

Barcelona er en by, der på mange måder skiller sig ud fra andre. Er man interesseret i dramatisk historie og storslået arkitektur, så er den et godt valg.

Det gælder især på grund af den store kirke, nemlig Sagrada Familia, som man ikke kan undgå at forbinde med Barcelona.

Hvis man går op i arkitektur, kan man dog heller ikke undgå de mange bygninger, der præget af kunstnerens Gaudis kreative touch. Hvis man interesserer sig for arkitektur og smukke bygninger, er Barcelona altså bestemt værd at besøge.

Men selvom man ikke har den store interesse for bygningskonstruktion, er de smukke omgivelser stadig med til at gøre Barcelona til noget helt særligt.

 

Oplev Barcelonas liv

Barcelona er en livlig spansk by, hvor der især om aftenen er liv og glade dage. Man kan med fordel vælge at besøge byen i en weekend, hvis man vil have maksimalt ud af oplevelsen.

På Ramblaen og de mange pladser i byen vil man nemlig finde masser af underholdning, restauranter og barer, som kan holde liv i natten i mange timer.

Her er der også rig mulighed for at prøve nogle af de spanske specialiteter i form af tapas. Det er altså den oplagte måde at opleve Barcelona på.

Barcelona er ikke oplagt til kørsel og parkering, så det kan bedre betale sig at bruge det offentlige transportsystem, som er overraskende velfungerende.

Det kan også give et godt overblik over og indtryk af byen, hvis man lejer cykler og cykler rundt til nogle af de store seværdigheder. Man kan enten cykle på egen hånd eller købe en guide i en større gruppe.