Derfor skal din ferierejse gå til Italien – Venedig

Der er bare så meget at opleve i smukke Italien. Ja, så meget at der er skrevet utallige bøger om dette emne.

Det er altså med god grund at mange besøger landet, og det er år efter år. Her får du en introduktion til den italienske by Venedig, som du selvfølgelig bare skal opleve på et tidspunkt i dit liv.

Venedig – du har aldrig set noget lignende

Først og fremmest er det jo fascinerende at byen er baseret på kanaler, i stedet for veje. Al transport fungerer derfor i både. Du kan vælge at lade dig sejle rundt i den smukke gamle by, eller du kan gå i de små gader, og indsnuse atmosfæren.

Og så er der nogle ting, som du bare skal opleve. Først og fremmest skal du besøge Markuspladsen, hvor du finder det berømte Dogepalads og den ligeledes berømte Markuskirken. Giv dig god tid til at se det hele, for det er virkelig oplevelser i særklasse.

Som du nok ved, så er der mange broer i Venedig. Rialtobroen er den mest kendte af broerne og går over Venedigs største kanal Canal Grande. Broen er kendt som byens vartegn, og den er da også ualmindeligt smuk.

Og endelig, så skal du huske at sejle i gondol. Prisen er lidt pebret, men det er en unik oplevelse, som du ikke får tilsvarende andre steder i verden.

Italien venter på dig, og det er helt op til dig, hvad du vælger at opleve. Har du først været der én gang, så kommer du med garanti tilbage igen. Glæd dig til at opleve skønne Italien.