Find dig selv i de tropiske omgivelser på Bali

Bali er på kort tid blevet en utroligt populær destination blandt danskerne. Og det er ikke uden grund. Måske drømmer du også selv om at besøge det tropiske Bali og se, om det virkelig er så fantastisk, som alle går og siger.

Hvis det er tilfældet, er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet en oversigt over alt det, som Bali har at byde på, og som er et besøg værd, hvis man befinder sig i nærheden.

Dyrk yoga eller oplev regnskoven i Ubud

Ubud er et populært bjergområde nord for Denpansar, hvor man almindeligvis vil lande i Balis internationale lufthavn.

Ubud er især kendt for sit kuperede og utroligt grønne terræn med både højderygge og vandfyldte dale.

Desuden er Ubud et område, der i høj grad er præget af kultur i form af templer og hellige områder.

Det er det perfekte sted at komme i kontakt med sin indre zen ved at vandre gennem den frodige regnskov eller dyrke yoga på et af de mange ekstravagante luksushoteller.

Fest med andre rejsende på vestkysten

Hvis du gerne vil kombinere din afslapning med lidt fest og farver, er vestkysten på Bali den rette destination. I byer som Kuta, Seminyak og Canggu, der alle ligger helt ned til vandet, samles rejsende i alle aldre for at nyde en enkelt drink eller feste hele natten.

Det er også her, man finder mange af de populære beach og surf clubs. Hvis man være der, hvor der virkelig sker, er det altså Balis vestkyst man skal søge mod.

Derfor er det ikke underligt, at det er især er de unge rejsende, man finder her.

Nyd de tropiske Gili-øer

Sætter du mest af alt pris på en lækker tropestrand med turkisblåt vand og utrolig snorkling, så er det Gili-øerne, du skal sætte kurs mod.

Selvom mange forbinder Gili-øerne med Bali, ligger de faktisk tættest på den indonesiske ø Lombok.

Men selvom rejsetiden med bil og færge kan være træls, er det det hele værd, når man kommer frem. Gili er kendt for sine utroligt smukke strande og lækre hoteller, ligesom snorklingen og dykningen er noget helt specielt.

Blandt andet kan man være heldig at se skildpadder, hajer og rokker. Men på den største ø, Gili Trawangan, er der også mange klubber og barer, så det er også en oplagt destination for unge rejsende eller familier med større børn.