Din ferierejse – Dubai rimer på luksus

Hvis din ferierejse går til Dubai, så skal du nok forberede dig på at der er luksus i farvandet. Du kan virkelig få opfyldt dine vildeste drømme, som i 1000 og én nats eventyr, hvis du sukker efter de allerbedste hoteller. Det er heller ikke tilfældigt at du finder et af verdens få 7-stjernede hoteller i netop Dubai.

Ja ét af kodeordene i Dubai er ganske enkelt luksus. Men denne Emiratstat har naturligvis også andre fantastiske ting at byde på. Lad os tage et kig på det spændende udvalg:

  • En ubegribelig downtown
  • Shopping i særklasse
  • Strande og kunstige øer

Downtown – overvældende skyline

I Dubai mister du næsten pusten, når du ser de mange imponerende bygninger. Eksempelvis kan du jo lige tage et kig på verdens højeste bygning – Burj Khalifa – på 828 meter. Tænk lige på at det er i omegnen af én kilometer!!

I denne imponerende bygning finder du blandt andet verdens højest beliggende swimmingpool. Hvis du skulle få lyst til at opleve den, så kan du jo hoppe ind i verdens hurtigste elevator, som snupper 124 etager på 59 sekunder. Du når dårligt nok at få højdeskræk.

 

Ferierejser og shopping hører sammen

Dubai er et Mekka, for alle som elsker at shoppe, og du kan bogstaveligt talt købe alt for penge her. Som rimelig almindelig turist, er det dog nok ikke en Ferrari du planlægger at køre igennem på visakortet, men der er heldigvis også mere moderate shoppingmuligheder.

Og her kommer Burj Khalifa igen ind i billedet med sit Dubai Mall, på over 41 000 kvadratmeter. Mon ikke du kan få en time eller to til at gå med at ose rundt der

Hvis du ikke har fået stillet din sult efter shopping, så kan du jo også lige smutte ind i Mall of the Emirates, som er det næststørste mall i Dubai, med sine 400 butikker. Og efter shoppeturen kan du jo lige tage en tur på deres indendørs skibakke.

 

Du skal da også til stranden på din ferie

Dubai har lige præcis den type strande, som du drømmer om at finde. Perfekt hvidt sand, og perfekt turkisblåt vand. Det bliver bare ikke bedre.

Er du strandtypen, så kan du sagtens tilbringe hele din ferie på stranden, kun afbrudt af små ture op for at spise lækker frokost og middag om aftenen.

Og husk lige at bemærke ”The palm Islands” – Palmeøerne (det er nok sværere ikke at bemærke dem). Det er 3 kunstige øer ud for kysten i Dubai, som alle er formet som palmer med en stamme omgivet af palmeblade.

 

Du finder nemt en ferierejse til Dubai

Du kan nemt komme til Dubai. Selve flyveturen tager ca. 6 timer, hvilket er ret overkommeligt, og de danske charterselskaber har et stor udvalg af rejser til denne helt særlige stat.

Glæd dig til en ferieoplevelse ud over det sædvanlige, når din ferierejse går til Dubai.