Er du til sol og strand, så besøg Bahamas

Bahamas er det, som mange vil beskrive som paradis. Det er en amerikansk østat, der ligger sydøst for Floridas østkyst.

Kun 30 ud af de ca. 3000 øer er beboede, så der er rig mulighed for at få lidt privatliv og finde et sted helt for sig selv.

Alle øerne er kendetegnet ved deres tropiske islæt i form af høje palmer, hvidt sandt og helt klart, turkisblåt vand.

Faktisk er øerne kendt for at have det reneste og klareste havvand på hele kloden, hvilket giver oplagte muligheder for at udforske under vandet med snorkling eller dykning.

Uanset om man er på jagt efter tropiske oplevelse eller ren afslapning, bliver man ikke skuffet i den amerikanske østat.

Med andre ord er Bahamas netop det, som de fleste vil forbinde med Caribien.

 

Hvad skal man opleve på Bahamas?

Øerne New Providence og Grand Bahama er de største, mest udviklede og tættest befolkede øer i østaten.

Går man efter by og oplevelser, er det altså et godt sted at starte. De øvrige øer kaldes for family islands, hvor man oplever en mere afslappet og typisk vestindisk atmosfære med calypsomusik, ananasser og kokosnødder.

Det er også her, man typisk vil finde de store luksushoteller og resorts. Når man befinder sig på Bahamas, bør man også besøge hovedstaden Nassau.

Den kaldes også ”fodgængernes by”, hvor der er mange hyggelige gader med cafeer og unikke butikker. Der er altså rigeligt at opleve på Bahamas, uanset hvad man går efter.

 

Snorkling og dykning

Mange tager til Bahamas for at opleve de unikke strande og det utrolige klima. Men det er især dykningen og snorklingen, der trækker mange turister til østaten.

Foruden det klare vand er der nemlig også et rigt liv under vandet med mange levende koralrev, hajer og skildpadder.

Der er også en helt unik strand på Bahamas, hvor et utal af fine lyserøde grise holder af at bade.

Bimini Road er bestemt et besøg værd for dem, der holder af at dykke.

Det er nemlig et forunderligt syn med en række kalksten eller –blokke, som ligger i lige række under vandet, som får dem til at mindre om en vej.

Nogle mener, at det er et spor efter det forsvundne Atlantis, mens andre gætter på, at de ensformige havstrømme har formet stenene.

Men alle er enige om, at det bestemt er et dyk værd. Har man ikke allerede sit dykkercertifikat, er Bahamas det perfekte sted at tage det.