Design der holder

En god måde at udtrykke femininitet samtidig med at man på alle andre måder står på lige fod med mændene, er at udtrykke dette træk via sit tøj. Dette muliggør Daniel Silfen med deres smukke og unikke designs. Kollektionen for foråret 2017 indeholder således en velbalanceret blanding af sarte skandinaviske farver, friske sommerlige print og mere rå strejf af noget næsten bohemeagtigt. Denne blanding af det afdæmpede og søde med det mere skæve og unikke er perfekt for den moderne og nytænkende kvinde, som ønsker at passe ind og samtidig gøre sig bemærket.

Vælg Daniel Silfen for designet
Det er generelt et stort problem inden for tøjindustrien, at mange producenter og designere benytter sig af produktionsmetoder, hvor de ansatte ikke har særligt gode arbejdsvilkår.

Ofte er produktionen også utroligt belastende for miljøet. Sådan er det ikke hos Daniel Silfen, og deres høje kvalitetsbevidsthed er endnu et af de karaktertræk, som gør denne virksomhed til en af pionererne inden for fremtidens tøjindustri. Daniel Silfen tasker arbejder nemlig ud fra meget høje standarder omkring produktion og medarbejderes vilkår.

For det første benytter dette firma sig kun af producenter, som indgår i internationalt anerkendte produktionsaftaler. Dette betyder at de ansatte er sikret gode arbejdsvilkår.

De gode arbejdsvilkår betyder en naturligt højere kvalitet hos det tøj, som bliver produceret. Samtidig er produktionsaftalerne ofte også positive i forhold til miljøet.

Kreationen af tøj tager ofte hårdt på den omgivende natur, og dette er noget, som Daniel Silfen både lokalt og internationalt arbejde for at ændre på. Blandt andet bliver alle produkter fra dette firma testet for skadelige kemikalier, før de bliver sat til salg. Også på Daniel Silfen kontorer er genbrug og affaldssortering i stor fokus.

Disse styles får du hos Daniel Silfen
Unmade Copenhagen er et firma, der fokuserer på de små, men virkefulde detaljer. Det er således ikke her, man ofte finder masser af hverdagsting som bukser, trøjer eller sweatere.

Til gengæld finder man det tilbehør, som pifter disse beklædningsdele op. Dette er en række forskellige styles, som alle på deres egen måde kan noget helt særligt.

En af de styles som kendetegner forårskollektionen 2017 er for eksempel hårbånd og bandanas. Men hos Daniel Silfen nytænkes disse koncepter med anderledes blide farver og mønstre, og disse hårbånd bliver således det, som kan definere et helt outfit.

Andre designs som Unmade Copenhagen specialiserer sig i, er lædertasker og sjaler. Lædertaskerne er produceret i en meget høj kvalitet, og kan således holde i mange år og til meget slid.

Sjalerne er lette, feminine og behagelige at anvende til både hverdag og fest. Tørklæder er også noget, som dette mærke ofte gør sig i – og som det gør godt.

Her er der både mulighed for at investere i et diskret tørklæde som understreger ens stil, eller vælge et farverigt og spraglet tørklæde som skiller sig ud og fanger blikket.

Gå fremad i verden med sko fra Via Vai
Men en af de ting som Via Vai er særligt kendt for, er deres lækre linjer af sko. Her er der tale om lette, behagelige og praktiske sko. Men selvom skoene er gode at gå i, så er der ikke gået på kompromis med design eller æstetik.

Dette er et træk som er helt særligt for Via Vai, idet de fleste andre firmaer enten ofrer komfort til fordel for udseende eller omvendt. Således passer skoene fra dette mærke perfekt med deres koncept om at skabe tøj til den moderne, men feminine og selvbevidste kvinde.

Chopin.dk er den største forhandler af Via Vai
Via Vai er et eksklusivt firma, og deres kollektioner fås ikke i særligt mange butikker. Ligeledes er deres hjemmeside ikke designet som en salgsside.

Ønsker man at eje et par vidunderlige sko fra Via Vai, er man derfor nødt til at finde alternative forhandlere. Chopin.dk er den online forhandler, som fører det største udvalg af tøj fra dette mærke.

På denne hjemmeside kan man således vælge mellem en lang række af de nyeste designs fra Via Vai. Ønsker man at prøve tøjet på inden man køber, er der ligeledes mulighed for at se tøjet vist frem i Chopins butik i Charlottenlund.