Singapore er en asiatisk storby ud over det sædvanlige

Singapore er en storby, der på mange måde adskiller sig fra alle andre.

Først og fremmest er det ikke kun en by, men også et land i sig selv. Derudover er det en moderne og pulserende storby, der på mange måder er kendt for at være længere fremme end andre nærliggende byer.

Selvom Singapore ligger i Asien, er der nemlig orden i tingene, og byen opfattes på mange måder som et handelscentrum.

Samtidig er det en by, der har utroligt meget at byde på kultur- og naturmæssigt. Alt i alt bliver det tydeligt, når man opholder sig i storbyen, at den er noget helt for sig selv.

 

Hvad kan man lave i byen?

Singapore er en storby og derfor ikke et sted, hvor man ofte vil opholde sig mere end et par dage. Der er dog utroligt meget flytrafik, der går via byen.

Det er oplagt at tage et par dage der og opleve, hvad byen har at byde på, hvorefter man kan rejse videre eller hjemad. Byens alsidighed gør, at der er utroligt meget at se og opleve.

Det mest ikoniske ved Singapore er det kæmpemæssige hotel, Marina Bay Sands. Bygningen skiller sig tydeligt ud ved sit udseende, der ser ud som om, en stor båd er blevet placeret på toppen af tre skyskrabere.

Selve hotellet er utroligt dyrt at bo på, men man kan godt komme op og få en drink i deres skybar alligevel. Det er værd at opleve, ikke mindst for udsigtens skyld. Under hotellet finder man et stort shopping center med et væld af butikker.

Tæt på hotellet finder man også de klassiske Gardens by the Bay, som er smukke både om dagen og om aftenen, hvor der kommer farverigt lys på de mærkværdige ”træer”.

 

Spar penge i Singapore

Netop fordi Singapore er så populært og veludviklet, er det også en del dyrere end andre asiatiske storbyer.

Hvis man vil opleve byen på et budget, kan man med fordel vælge at bo på et hostel frem for et hotel. Det gør det også nemmere at møde andre rejsende, hvis man fx rejser alene.

En del af seværdighederne i Singapore er dog også helt gratis. Det gælder blandt andet for supertræerne i Gardens by the Bay samt lysshowet.

Man kan også se den botaniske have, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, helt gratis. På den måde kan man opleve Singapore, uden at det behøver sprænge budgettet.