Uovertrufne oplevelser i Sverige

Lige i skabet! Det er lige hvad en fest og ferie er!

Jeg skal til fest. Rigtig fest! Sådan et af de helt store brag af en fest. Min velhavende ven, som jeg har kendt lige siden han så absolut ikke var velhavende, men bare en lille dreng, der havde god sans for forretning og solgte sine brugte klodser til ågerpriser til os andre unger på vejen, der faldt for hans ufine forretnings tricks.

Nu er han ikke uren i kanten, men har på ærligt vis skrabet sine første mange millioner sammen -på en god idé, der skulle vise sig at være meget mere, end blot en god idé.

Jeg skal ikke kede nogen med, lige præcis hvordan han har fået skrabet pengene sammen. Sagen er, at det har han og han er stadig den gode, gamle ven, som han altid har været!

Og han er gavmild som et ondt år. Det kommer alle i hans nærhed til gode -og vi nyder nu ikke blot hans gode selskab, men også alle de oplevelser, som han rundhåndet inviterer os med til. Der har været rejser, middage og fester i en stadigt strømmende flod. Og festen er som sagt ikke slut! Derfor en ny fest – Der er lige i skabet.

Min ven fylder 30 i år. Og det skal fejres med maner, ikke sandt? Og hvad gør man så, når hver dag i forvejen er en fest? Det kan være svært at toppe BBQ på stranden med palmesus og Mai Thai´s i februar måned, ikke?

Eller nytårsaften på en alpetop i Østrig med champagne og hummer i overflod… Men, som sagt, min ven er virkelig fuld af gode ideer!

Så vi er inviteret til fødselsdag i Sverige. Det lyder ikke så eksotisk, men det kan jeg godt love jer for at det bliver! Det blive bare stort.

Ferie i Sverige

Tager man langt, langt op i det nordlige Sverige, langt borte fra alt. Sådan helt ude i skoven, så kan man finde den smukkeste ødegård, som måske i virkeligheden mere minder om et lille slot.

Et rigtigt eventyr slot! Midt i sneen, med fakler langs indkørslen og levende lys i alle de fine små vinduer. Det ser ud som en drøm, på indbydelsen, og det er der, hvor vi om en lille måneds tid skal mødes.

Alle os, hans nærmeste 100 venner til en hel uges fejring af den store dag. Vi har endnu ikke fået afsløret programmet, men der er galla-, grise- og 90´er fest i vente, så meget ved vi. Og vi har også hørt en lille fugl synge om at der bliver leveret underholdning fra en af de store fra dansk musik lige nu. Jeg håber på De Eneste To!

Hvorom alting er, hvad tager man med til et sådant 7-dages gilde fyldt med overraskelser? Jeg tager førnævnte elskede mærke med. Det er helt sikkert. Det har længe været et af mine favorit mærker -selv dengang, hvor det ikke gik så godt- og nu er de virkelig tilbage på toppen, synes jeg.

Og jag kan sagtens se mig selv i det samme mærke 7 dage i træk. Må måske suppleres med et par skibukser og en enkelt kjole. Men tror faktisk at jeg har en kjole i skabet, som med lidt fikse accessories kan fikses op til en værdig sag. Ellers må jeg online og bestille en kjole fra min yndlings webshop.

Det bliver årets fest! 7 dage med fest og farver, god mad og selskab -og ikke mindst fejring af min gode, gamle ven, som jeg kan takke for et væld af uovertrufne oplevelser. Jeg tror at man skal lede længe efter sådan en ven! Jeg er glad for at jeg har fundet ham -og glad for at jeg har masser af fest til at fejre ham til!