Koh Samui i Thailand, en smuk feriedestination!

Kan du lide hvide sandstrande og krystalblåt hav? Er du til vildt natteliv eller fredelige omgivelser? Er du backpacker på lavbudget eller er du til all-inclusive luksusresorts? Koh Samui har det hele.

En af de bedste feriedestinationer i foråret

Grænsende op til Cambodia, den thailandske golf har nogle af de smukkeste sandstrande. Især i april måned er det thailandske vejr perfekt til at nyde en sommerdrink ved det krystalblå hav.

Koh Samui var for få år siden en populær destination for backpackers. Øen har nemlig længe været centrum for vilde strandfester og billige hytter. Det thailandske feriested, har dog i de senere år bevæget sig i en mere familievenlig retning.

Øen huser nemlig, i dag, en lang række utrolig smukke luksusresorts lige ned til stranden. Koh Samui er en af de bedste feriedestinationer hvis du vil nyde ren afslapning. Fra de hvide sandstrande til øens luksusresorts, huser Koh Samui også nogle af verdens bedste spa, yoga og wellness oplevelser.

Du kan også lære at dyrke yoga på en af de smukke yogaskoler, og bagefter nyde en drink mellem hundredvis af kokospalmer på en strandbar i solskinnet.

En af verdens bedste spa-destinationer

Udråbt som en af verdens absolut bedste sparesorts er den luksuriøse wellness oplevelse Kamalaya på Koh Samui.

Det er et alsides tilflugtssted, hvor du virkelig kan nyde at komme væk fra hverdagens rutiner, uden at tænke på noget som helst i et stykke tid.

Uanset om du er alene, og bare gerne vil slappe af for dig selv, eller om I er et par som søger behagelige behandlinger, eller grupper af venner og veninder som vil nyde de idylliske omgivelser i fred og ro med god mad ved restaurantens langbord, hvor resortets besøgende kan møde hinanden, så er Kamalaya perfekt.

Kamalaya tilbyder et koncept som du ikke finder mange andre steder. Du modtager ren afslapning hvor du bliver behandlet af specialister i holistisk medicin, og supplementære behandlingsformer fra alle verdenshjørner.

Koh Samui er en feriedestination hvor du kan få lidt af hvert. Om du er backpacker, rejser med familien, med venner eller alene, så tilbyder øen mange og varierende muligheder for at give dig en oplevelse som du aldrig glemmer.

Kom nemt til og fra Bangkok

Der er forskellige muligheder for at komme til Koh Samui fra Bangkok. Den hurtigste vej er med fly. Du kan få billetter for billige penge hvis du booker tidligt, og der går adskillige fly hver dag. Med Bangkok Airlines tager det cirka 5 kvarter, og en billet koster lige godt 3200 Baht, svarende til 6-700 kr.

En billigere måde at rejse på er at flyve til Surat Thani, for så at tage færgen til Koh Samui. Det vil gøre rejsen cirka tre timer længere, men så kan du jo lige nyde den solrige by Surat Thani mens du er i gang.

Det er også muligt at tage tog eller bus til Surat Thani, og så tage færgen til Koh Samui. Bussen tager dig direkte til færgen, så du bare kan nyde turen.