Går din ferierejse til USA?

Går din ferierejse til USA?

USA har ganske enkelt alt til den perfekte ferierejse, eller måske endda til et længere roadtrip. Nu taler vi selvfølgelig også om et helt kontinent, så der burde være noget at byde på – og det kan vi roligt sige at der er.

USA er næsten som flere lande samlet under det samme flag. Hver enkelt stat har sit helt eget særpræg, som du kan rejse efter. Her kan du glæde dig til at læse om:

  • New York
  • Californien
  • Hawaii

Du bør altså rejse til New York

“The big Apple”, kendt fra utallige film, og én af vendes mest besøgte byer. Når du kommer ind i kernen af byen på Manhattan, så er du ikke et sekund i tvivl om at du er i en by som lever døgnet rundt – og hvor du tilmed har nogle af verdens allermest centrale steder.

Tænk bare på Wall Street og FN-bygningen, som begge er steder som har indflydelse på, hvad der sker verden over, og hvilke overskrifter aviserne skal skrive.

Sug til dig af atmosfære, se på mennesker og nyd alle de storslåede ting, som New York kan byde på. Du skal bare være opmærksom på, at byen er vanedannende.

 

Californien – hvor solen altid skinner

Nu er vi lige rejst tværs over USA – fra Østkysten til Vestkysten. Du kan nyde din tur rundt i Californien på mange måder.

Kør eksempelvis ned langs kysten på dit eget roadtrip og oplev San Francisco, Los Angeles, Grand Canyon og tag også lige en afstikker til Death Valley og Las Vegas.

Sæt bare et par uger af eller mere, for der er oplevelser ad libitum i vente.

Og så er det ikke for ingenting at staten kaldes for ”Sunny California”, for der er næsten garanti for godt vejr.

 

Så går ferierejsen til Hawaii

Det lyder da ret godt gør det ikke, med sådan en tur til Hawaii?

Hvis du kan forestille dig at træde ind i et postkort med den lækreste strand, det flotteste vand, skønne  hoteller og farverige drinks, så befinder du dig på Waikiki Beach, midt i hovedbyen Honolulu.

Hawaii må ganske enkelt være ét af de skønneste steder på denne jord. Det tager noget tid at komme dertil fra Danmark, men det er hele turen værd.

Og nu du er der, så kan du jo også lige se Pearl Harboour, som er det verdensberømte bevis på at Japanerne trak USA ind i 2. verdenskrig. Nu ligger stedet stille og roligt som et mindesmærke, og de 2 nationer har jo heldigvis for længe siden sluttet fred.

 

Det var jo hele 3 ting på én gang!

Alle 3 destinationer kan sagtens gøre det ud for én rejse – og så er du endda langt fra færdig med USA. Du kan besøge landet igen og igen, for der bliver ved med at være nye ting at opdage.

Glæd dig til USA – der venter dig en uforglemmelig ferierejse.