Kom helt tæt på eksotiske oplevelser på Sri Lanka

Sri Lanka er en selvstændig østat, der ligger i Det Indiske Ocean. Staten består af én stor ø og flere små, der ligger ganske tæt på Indiens fastland. Øerne er derfor kendetegnet ved deres tropiske klima og udseende, hvor turister kan komme helt tæt på eksotiske oplevelser.

Sri Lanka er verdens 7. Mest befolkede ø og har i ganske lang tid været præget af konflikter mellem befolkningsgrupper.

Grundet krigen, der ikke sluttede før 2009, er det først for nylig, at der er kommet turister til øerne. Derfor er det stadig et forholdsvis uberørt område, hvilket kan ses, ikke mindst på naturen.

Samtidig har det også været med til at holde priserne i bund, så man kan få endnu mere ferie for sine penge, når man rejser til netop disse øer.

Selvom flyrejsen kan være lang og dyr, gør de billige overnatnings- og spisemuligheder, at man ikke behøver være millionær for at besøge østaten.

Hvis man er interesseret i tropiske omgivelser, venlige lokale og utrolige naturoplevelser, er Sri Lanka derfor et godt valg.

 

Kendt for sin natur

Sri Lanka er kendt for sin natur og sit klima.

Fordi turisterne stadig kun er ved at finde vej til landet, er det stadig muligt at finde en strand, man kan have for sig selv.

Sri Lankas kyster er præget af krystalhvidt sand og turkisblåt vand.

Er man heldig, og opholder man sig på det rigtige sted, kan man snorkle og svømme med skildpadder.

På den rigtige årstid kan man også være heldig at se skildpadderne kravle op i sandet for at lægge æg, eller se de små skildpadder finde deres vej tilbage til havet.

Dyrelivet er generelt mangfoldigt og spændende. Foruden skildpadder kan man også være heldig at se leoparder, vildsvin, aber og elefanter. Hvis man drømmer om at komme helt tæt på den tropiske natur, så er Sri Lanka en oplagt destination.

 

Find det, du drømmer om på Sri Lanka

Østaten har utroligt meget at byde på – lige fra natur og dyreliv til kultur og gastronomi. Uanset hvad du drømmer om at opleve, kan du derfor finde det på Sri Lanka.

Grundet den lange flyrejse til øen anbefales det, at man tager en længere rejse på mindst 2 uger. Så har man også mulighed for at se og opleve noget forskelligt, uden at det skal føles, som om man ikke laver andet end at rejse rundt.